Eroare
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
Sevora este o companie noua, inovatoare pe piata din Romania care a cunoscut o dezvoltare exploziva. Pe o piata atat de dinamica cum este cea a bauturilor energizante, produsele Sevora, sunt de calitate superioara si au un pret co...
Read more...

Sevora este o companie noua, inovatoare pe piata din Romania care a cunoscut o dezvoltare exploziva. Pe o piata atat de dinamica cum este cea a bauturilor energizante, produsele Sevora, sunt de calitate superioara si au un pret competitiv.

Brandul care a consacrat compania este GLONTZ – energy drink, care s-a lansat in forma sa originala, doza de 250 ml., in luna Aprilie 2010. De atunci, familia Glontz s-a extins, numarand 5 noi membri: Glontz 0,5 l lansat in Decembrie 2010, Glontz XTREME lansat in Mai 2011, NOX, ACAI MIX si GOJI MIX, care s-au lansat in luna Septembrie, 2011. Fiecare membru al acestei familii de bauturi energizante, este un produs de calitate superioara, cu design premium si pret accesibil. Aceste calitati au generat de-a lungul timpului un procent inalt de fidelitate in randul cumparatorilor.